0
Jobalarm

Fortrolighedspolitik

SAMTYKKEERKLÆRING OM PRIVATLIVSPOLITIK

Du bør omhyggeligt læse vores Samtykkeerklæring om Privatlivspolitik (”Erklæringen”) nedenfor. Ved at klikke ”enig”, bekræfter du at have læst, forstået og udtrykkeligt accepteret Erklæringen, som beskriver, hvordan vi anvender dine oplysninger. Du giver udtrykkeligt samtykke til, at vi opbevarer dine Ansøgningsdata (som defineret i Erklæringen) i en periode på 12 måneder (36 måneder, hvis du er bosiddende i USA i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse) fra afslutningen af rekrutteringsprocessen, for at vurdere din egnethed til andre ledige stillinger, og du giver samtykke til, at vores rekrutteringsteams på globalt plan har adgang til og behandler dine Ansøgningsdata i overensstemmelse med Erklæringen. Du kan til enhver tid i fremtiden tilbagetrække dit samtykke ved at slette din onlineprofil. Du bør være opmærksom på, at tilbagetrækning af dit samtykke kan påvirke eventuelle igangværende ansøgninger, du har indsendt.

ERKLÆRING OM PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSØGERE

1. Introduktion

I Erklæringen beskriver vi, hvordan Trivium Packaging B.V. og dennes associerede selskaber (“Trivium” eller “vi”) behandler persondata for vores ansøgere, der ansøger om arbejde hos os via de kanaler, som anvender Erklæringen (“Ansøgere” eller “ du”).

Erklæringen beskriver de informationer, vi indsamler, og hvad, vi gør med dem, hvem vi deler dem med, hvordan vi sikrer dem, hvor lang tid vi opbevarer dem, og hvilke rettigheder og forpligtelser, du som ansøger har.

Når du har udfyldt dit kandidatprofil, vil de informationer, du har uploadet til din profil, blive tilgængelige for vores rekrutteringsteams på globalt plan, i det omfang det er relevant, til de nedenfor beskrevne formål.

2. Ansøgningsdata vi indsamler og anvender

Vi kan indsamle og anvende følgende persondata, som du opgiver: Kontaktinformation (som navn, brugernavn, adresse, mailadresse, telefonnummer); uddannelsesbeviser; information om erfaring (som uddannelse, færdigheder, arbejdserfaring og/eller CV); demografisk information (som alder, fødselsdato, køn), resultater for psykometriske tests og færdighedstests; anden identificerende information (som personnummer i USA) samt andre nødvendige informationer for at tage beslutninger i forbindelse med rekruttering (alle sådanne data refereres herefter samlet til som “Ansøgningsdata”).

3. Formål for indsamling og anvendelse af Ansøgningsdata

Trivium indsamler og anvender Ansøgningsdata til de følgende formål:

i. at vurdere dine kvalifikationer for ansættelse og nå til en beslutning om rekruttering;

ii. at vurdere din egnethed til andre ledige stillinger;

iii. at informere dig via mail, telefon eller brev om status for din stillingsansøgning hos os;

iv. at beskytte vores rettigheder og opfylde lovmæssige forpligtelser; og

v. at informere dig, via mail, om andre ledige stillinger på globalt plan hos Trivium, som vi vurderer, at du er kvalificeret til at søge.

Hvis din stillingsansøgning er succesfuld, kan dine Ansøgningsdata blive behandlet til de nødvendige ansættelsesformål og inkluderet i din personalefil. Hvis du ønsker yderligere information om behandlingen af dine Ansøgningsdata til de nødvendige ansættelsesformål, kontakt venligst legalandcompliance@triviumpackaging.com

Vi indsamler eller anvender ikke Ansøgningsdata, du indsender, til andre formål end de ovenfor anførte.

4. Offentliggørelse og videregivelse af Ansøgningsdata

Vi kan dele Ansøgningsdata:

• Med medarbejdere hos Trivium, udelukkende på ”need-to-know”-niveau, til de formål, der beskrives i afsnit 3 ovenfor.

• Med vores tredjeparts serviceleverandører, som vi engagerer, til de formål, der beskrives i afsnit 3 ovenfor.

• Med det formål at beskytte vores rettigheder og opfylde vores lovmæssige forpligtelser.

Vores enheder og tredjeparts serviceleverandører, der anvender Ansøgningsdata, kan tilhøre områder, hvor lovgivningen ikke tilbyder samme niveau af beskyttelse af Ansøgningsdata, som dét der er gældende i din retskreds. Trivium vil sikre, at sådanne internationale overførsler sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

5. Opbevaringsfrist

Så længe din kandidatprofil er aktiv, vil du blive informeret af os om ledige stillinger, vi betragter dig som egnet til at søge, og dine Ansøgningsdata vil blive gemt i vores databaser indtil du sletter din profil, eller 12 måneder efter afslutningen på rekrutteringsprocessen, med de formål, som beskrives i afsnit 3 ovenfor (36 måneder, hvis du er bosiddende i USA), medmindre vi ved lov påkræves at opbevare sådanne data i længere tid.

Hvis din stillingsansøgning var succesfuld, vil dine Ansøgningsdata dog blive behandlet og inkluderet i din personalefil.

6. Sikkerhed

Trivium tager tekniske, fysiske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte Ansøgningsdata i dennes varetægt eller under dennes kontrol, mod tab, tyveri, misbrug, uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændringer, kopiering, utilsigtet eller ulovlig ødelæggelse eller enhver anden ulovlig brug.

7. Dine rettigheder

Du kan under gældende lovgivning for databeskyttelse have ret til at tilgå, ændre eller udskifte, og i nogle tilfælde slette eller gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine Ansøgningsdata.

Du kan benytte dig af dine rettigheder ved at skrive en mail til legalandcompliance@triviumpackaging.com

8. Yderligere information

De dataansvarlige med hensyn til dine Ansøgningsdata er Trivium Packaging B.V, Schipol Boulevard 127, WTC Schipol, Tower G, 1118 BG Schipol, Holland samt den lokale Trivium-enhed, hvor du ansøger. Alle informationer om den lokale enhed og om de øvrige relevante enheder, som eventuelt behandler dine Ansøgningsdata i overensstemmelse med Erklæringen, stilles til rådighed efter anmodning.

For bosiddende i Californien, klik venligst her for at læse California Consumer Privacy Act (CCPA). Du vil blive ledt videre til en ny side. For at acceptere erklæringen om privatlivspolitik, gå venligst tilbage til denne ansøgningsside.

For yderligere information om vores rekrutteringsproces, kontakt venligst recruitment@triviumpackaging.com

For spørgsmål i relation til databeskyttelse, kontakt venligst: legalandcompliance@triviumpackaging.com